ÎMPREUNĂ PENTRU OAMENI – CRAIOVA, 13 – 19 NOIEMBRIE

Campania „Împreună pentru oameni” e inițiată de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România

Info Adventist 28 noiembrie 2022

Campania „Împreună pentru oameni” e inițiată de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România. O parte consistentă a echipei de voluntari este formată din adventiști practicanți, creștini care au adoptat un stil de viață sănătos, în armonie cu natura, cu legile ei și cu ultimele descoperiri științifice. Ne dorim o viață liberă de dependențe, facem o prioritate zilnică din rugăciune și din studiul Bibliei și, la sfârșitul fiecărei săptămâni, ne rezervăm o zi completă de sărbătoare și odihnă. Îndrăgim voluntariatul și găsim sens în a dărui celor în nevoie.

Primarul Craiovei a Olguta Vasilescu ni s-a alăturat la distribuirea de pachete unei familii nevoiașe. Apoi a vizitat zona cabinetelor medicale. I s-a alăturat și senatorul Titus Corlatean.

La final a fost organizată conferința de presă în care s-au rostit generoase cuvinte de apreciere la adresa Bisericii Adventiste.

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, s-a aflat aseară la Craiova pentru a vizita centrul medical temporar care a funcţionat la Teatrul “Marin Sorescu”, unde pacienţii au beneficiat pentru două zile de consultaţii gratuite, la diverse specializări. Ministrul Sănătăţii s-a declarat mulţumit de rezultatele proiectului şi speră ca astfel de bune practici să fie implementate, periodic, în marile oraşe din ţară.

Ministrul Sănătăţii a vizitat cabinetele medicale amenajate în foaierul Teatrului “Marin Sorescu” din Craiova. A discutat cu medicii şi oamenii veniţi să îşi verifice starea de sănătate şi chiar a fost pacient preţ de câteva miunute.

Prevenţia este extrem de importantă, a declarat ministrul Sănătăţii, iar prin astfel de acţiuni şi oameni cu posibilităţi financiare mai reduse reuşesc să îşi verifice sănătatea.

La centrul medical temporar care a funcţionat la Teatrul “Marin Sorescu” din Craiova peste 3000 de persoane s-au programat pentru a face gratuit ecografii, consultații și analize medicale.

Sursa: TVR Craiova

Parteneri